Min inspelning

Ja nu e det ju ett tag sen den gjordes så det e lite "old news" men ville ändå ha med den här :) Tyckte det var så roligt att spela in så jag börjar bli lite sugen på att göra om det! Fast då vet jag inte alls vilken låt det skulle vara...  Förslag? Här är iaf länken till youtube. Den finns även i sidpanelen under länkar. Håller som bäst på att lära mig hur den här sidan funkar. E ju inte sådär superbra på datorer :) haha har förresten inget virusskydd kom jag på! Behöver förslag på det oxå, bra gratisvarianter! :)  
http://www.youtube.com/watch?v=Oy6s1y89Sxo

<3 <3 <3 Mina älskade ungar <3 <3 <3Mina underbara barn på balkongen en alldeles vanlig söndagmorgon i juli (idag då alltså :)
Är alldeles för dålig på att fotografera dem tillsammans, men nu kom jag,
för en gångs skull, till skott.
Känns så galet att de blivit så stora... Är så stolt! En märklig, förvirrande, underbar känsla att 
se sina barn växa upp och utvecklas till unika individer. Att på bästa sätt försöka vägleda
och stötta sina barn genom livet är ju den svåraste utmaning man någonsin
kommer att ställas inför. Och när man väl har facit i hand, är det försent att göra annorlunda.
Hoppas av hela mitt hjärta att där jag kanske brister i kunskap eller erfarenhet, kan kompensera
med kärlek, tålamod och förståelse. Men som sagt, om jag lyckas, återstår ju att se...
<3 Elliott, Michel & Alicia <3 lycklig för att ni finns <3

Så blev även idag imorgon...

... nu när klockan är 8 minuter över midnatt... Och trots allt tidigare gnäll så slutade dagen bra. Fick ett litet ryck och gjorde iordning ett litet "lekrum" till Alicia. Hon fick husera i pojkarnas spelhörna. Den är nedlagd förtillfället eftersom min tv gått itu så jag blev lite tvungen att sno deras :) men kopplade in spelkonsolerna oxå i vardagsrummet så det går ingen nöd på dem. Jag tittar typ aldrig på tv ändå. 
Lekhörnan blev jättefin med en stor rosa matta och ett litet bord med två små stolar och en liten lampa. Flyttade in hennes nya kök oxå, samt docklådan, gunghästen, bobbybilen och dockvagnen. Helt lycklig blev hon! Gick omkring och gjorde små ljud och provsatt stolarna :D gullunge. Hade varit himla skönt om jag fick lägenheten jag har sökt så att barnen kan få varsitt rum. Men vågar knappt hoppas för jag vet att jag kommer att bli vansinnigt besviken om det inte blir så... Men men, den dagen, den sorgen.
Efter att jag donat färdigt till lillan åkte vi, till sönernas förtjusning, hem till mamma & Tommy. Lyx att bli bjuden på middag :) stannade och åt lördagsgodis oxå, så kom hem alldeles nyss!
Så efter denna rapport blir det natti :) natti natti <3


Frustrerad idag...

Känns som att jag har tusen saker att göra, och ändå får jag INGENTING gjort! Alicia somnade nyss så jag borde ta chansen att gå och träna... men har galet ont i huvudet.. Känns inte roligt då :( dessutom är hela huset uppochner och det borde ju prioriteras.. Varför vill jag då helst bara gå och lägga mig? Kanske påväg att bli sjuk? Har ju lite ont i halsen oxå... Kanske ska sätta mig och pyssla lite så att kreativiteten får sig en kickstart? Förhoppningsvis åker städgrejorna fram av bara farten då :)
Märkligt detta! Nu när jag suttit här och skrivit i en minut eller så, blir jag genast på gott humör! Blev nog som en slags frustrations-ventil. Fick ge utlopp för massa inre spänningar genom att klä dem i ord. Kanske ny terapi-form? Skulle dock inte förvåna mig om det redan finns hahaha. Skrattyoga finns ju så varför inte skrivterapi? Borde kanske uppfinna skrivyoga istället! Ställ dig på huvudet med ena foten på näsan typ och skriv ner alla dina bekymmer samt hela alfabetet baklänges! :D Ju knäppare, ju effektivare :D Sen måste man ju såklart under högtidliga former och monotont mässande, bränna pappret över en liten, av rökelse, doftande eld. 
Vad drar vi nu för slutsatser av ovanstående text? Jo, om sätter sig ner för att skriva en gnällig text så kan det sluta med att man uppfinner en helt ny behandlingsform!  :D hejsvejs nu ska jag göra lite nytta!

Roliga barn!

Haha var bara tvungen att berätta vad Alicia gjorde innan. Normalt sett så har hon nappflaskor med ergonomisk napp (som liksom är lite platt med hålet på ena sidan, där är en sida som ska va uppåt om man ska kunna dricka), detta har hon ju koll på så om man ger henne flaskan (eller nappen) uppochner så vänder hon själv på den. Men nu idag så fick hon en annan flaska som vi fått av en bekant. Och den hade rund napp. Hahahah va rolig hon såg ut när hon snurrade och snurrade på den utan att den blev som hon var van :) Det kom ju ut vatten så hon drack ändå men ungefär varannan klunk (efter att hon snurrat några varv) tog hon ut flaskan och pelade lite på nappen, liksom för att försöka komma på vad det var som inte stämde :) Söta lilla unge! Tänk va små barn vet och förstår <3

Om att skriva...

Satt och funderade lite allmänt på det här med att blogga. Har ju läst lite olika bloggar som handlat om allt möjligt. Vissa är ju omåttligt populära och en och annan lyckas ju tillochmed försörja sig på sitt bloggande. Det intressanta i sammanhanget är att jag inte kan hitta nåt speciellt ämne eller tema som tycks generera flest läsare.
En del skriver om mode (vilket personligen inte engagerar mig ett dugg), en del om sina barn (mer förståeligt ja), och åter en del skriver samhällskritiska/analytiska texter. Följaktligen är nu min frågeställning klar! (om än lite virrig) Är det ämnet som avhandlas eller helt enkelt hur det hela formuleras som lockar läsare? Eller mer sannolikt, en kombination av dessa båda? Förtillfället är det väl mest nära och kära som lockas att läsa mina ivrigt nedpräntade ("knappade") rader :) Vilket ju är alldeles tillräckligt och ger en ytterligare skrivlust, men skulle ändå gärna vilja höra vad NI tycker är roligast/intressantast/mest engagerande att läsa om! Såååå kommentera, kommentera, kommentera! :) Tack, tack <3

Whhhooooaaaaaaa!!!

Back in business! Nu jäklar ska här bloggas! För d e ju så kul! Inte för att jag vet om nån läser smörjan jag skriver men iaf för själva skrivandets skull! Såg i mitt senaste inlägg (som ju va för eeeevigheter sen) att jag fått en kommentar att jag ju kunde blogga om graviditeten! Jaaa men nu e d ju lite 2 late :). Snabb uppdatering: graviditeten gick bra och en liten prinsessa föddes fredagen den 2 juli 2010, 51 cm kort och 3670 gr lätt :) så följaktligen har ju denna lilla docka, som förövrigt lystrar till namnet Alicia, nu hunnit fylla sitt första år! Tiden flyger... Hennes storebrorsor är nu 11 och 8 år... ojoj d måste betyda att jag inte längre är 20!!! Meeen som aaalla vet så är kvinnor som årgångsvin, dom blir bara bättre o bättre ju längre dom lagras :) Hög kvalitet på mig då, med andra ord! :P
Såå vad händer då i mitt liv förövrigt? Jaaa, inte nåt sådär väldigt spektakulärt. Det rullar på i sitt vanliga spår :) Har dock äääntligen löst ett nytt träningskort på byns rättså nyöppnade gym! Fast, fy på mig, så har jag inte tränat på typ 3 veckor.... Det kliar i hela mig av frustration! Ska verkligen göra en ansträngning att komma iväg imorgon. Lite krångligt sådär när man e själv med lillan. Får muta Elliott att passa henne en stund :) Mår ju så mycket bättre när jag varit där. Förresten så har vi fått lite smurf-fnatt här hemma. Alicia fick både smurfar och smurfhus när hon fyllde år. Dagen till ära så bakade jag dessutom en smurftårta :)

RSS 2.0