REKLAM!!

:) för min väninna som oxå skaffat blogg! Kul tycker jag! Så ni som läser min blogg kan ju gott kolla in hennes oxå!! http://ansansvarld.blogg.se  Glöm inte skriva kommentar! Här oxå såklart!

Bild-mix!!


Söndagspromenad

Fint väder och inga planer. Som gjort för en promenad. Eftersom vi inte hade några barn hemma så passade vi på att gå en lite längre runda. Så vi tog bilen ner till havet och gick till Sandbergen och sen tillbaka via Hildesborg. Vet inte hur långt det var riktigt men det tog 1 timme och 45 minuter så skulle väl gissa att det var ca 1 mil. Svårt att uppskatta med alla backar men det kändes i benen hahaha. Tur att det inte var alltför varmt idag för jag glömde ta med vattenflaskan. En som dock fick lite svalka var vår dåre till hund. Rätt som det var när vi gick längs ett brant ställe i Sandbergen (ca 25-30 möh) så försvann Loli! Då hade hon tagit sig ner för stupet och hoppat i havet! Helt värdelöst att stå och vråla på henne för hon struntar i allt när hon är vid vatten. Så vi fick också ta oss ner! Kan ju villigt erkänna att det var lite väl brant. Inte ett ställe man vill ramla på i alla fall. När vi väl kom ner så gick hon som tur var upp ur vattnet men sen fick hon gå kopplad resten av sträckan. Inget kul att behöva bli arg på henne, men när hon ser en chans att få simma så blir hon totalt olydig... suck... Men det var hursomhelst en mysig och, ur motionssynpunkt, välbehövd promenad. Underbar utsikt... Skulle gärna bo där nånstans... Tänk att vakna varje morgon och höra havet... För att inte tala om se det från den höjden... Tog faktiskt några bilder också :)

     


Vår familj - en presentation.

 En liten bild från syrrans bröllop på midsommarafton i år. Finns inte så värst många bilder på oss alla samlade. Får bli skärpning med det! Men hursomhelst, vår familj består av mig, min älskling, mina två söner samt vår lilla hund.
 Min äldsta son! Han heter Elliott och fyllde åtta år i maj. Nästa vecka börjar han alltså andra klass... Jag som inte riktigt fattat att han inte är så liten längre. Han är ju nästan 150 cm lång. Måste sluta ge honom spaghetti...
 Minsta busungen heter Michel och är fem år. Han fyller år exakt en vecka efter sin storebror så det är jättepraktiskt när man ska ha kalas :) Fast han är minst så är han vansinnigt envis och alldeles för smart för sin ålder. Ger man sig på att spela memory med honom så gäller det att man är koncentrerad annars har man inte en chans!
 Min älskling och jag! Marcus heter han och är i mina ögon världens underbaraste. Världens bästa bonuspappa tycker iaf barnen för det är inte mig dom frågar efter först när dom är hos oss. Fast ärligt talat så tycker jag att det är bra. Hade varit sorgligt om dom inte gillat honom ju! Jag själv heter ju som det står nånstans i nån presentation, Alexandra. Och det är jag som kommer att knappa ner en massa om oss framöver.

 sist men inte minst.. eller jo, hon är ju faktiskt minst i familjen hahaha. Vår lilla pitbull-tjej, Lolita! Hon är född i december 2006 och är utom tvivel, världens snällaste hund. Men hon har hur mycket energi som helst! Kasta pinne eller simma är favoritsysselsättningarna!

Så, nu har jag fått ihop några rader om oss allihop...  Hej så länge :)


Välkommen till min nya blogg!

Standardinlägget! Ja nånting måste man ju börja med.. Har i min profil skrivit att denna blogg ska handla om min familj och allt runtomkring. Min förra blogg var lite mer vag, lite mer om vad som föll mig in så det kändes lite rörigt. Men föralldel, läs gärna och kommentera om ni vill. Ni hittar den på http://suecaloca.blogg.se . Nästa inlägg här blir en presentation av familjemedlemmarna. Ska bara hitta några hyfsat normala foton hahah. Hej så länge..


RSS 2.0